مصرف طولانی روغن ماهی؛ عاملی برای بیماری کبد_چرب!

تاریخ ارسال:۱۳۹۷-۰۲-۰۳

مصرف طولانی روغن ماهی؛ عاملی برای بیماری کبد_چرب!

روغن ماهی به خاطر منفعت برای سلامتی، سر و صدای زیادی دارد.اما پژوهش های جدید نشان می دهند که مصرف طولانی مدت روغن ماهی یا روغن آفتابگردان خطر ابتلا به بیماری کبد چرب غیر الکلی(NASH)را در طول زندگی افزایش می دهند.

کبد چرب غیر الکلی به علت مصرف الکل، التهاب و آسیب سلول های کبدی ایجاد نمی شود. این گونه از آسیب کبدی خطر ابتلا به سیروز کبدی و سرطان کبد را افزایش می دهد.

بعضی از عوامل خطرزا برای کبد چرب غیر الکلی شامل اضافه وزن و چاقی، فشار خون و کلسترول بالا و دیابت نوع ۲ می باشند که به شدت تحت تاثیر رژیم غذایی قرار می گیرند.

خوزه لوییس کیلز؛ استاد فیزیولوژی دانشگاه گرانادا در اسپانیا و همکارانش یافته های اخیر خود را در مجله بیوشیمی تغذیه منتشر نموده اند.

اشتراک گذاری پست

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *