علت های کمبود “روی” چیست؟

تاریخ ارسال:1397-02-03

علت های کمبود “روی” چیست؟

بر پایه یک مقاله منتشر شده در ژورنال Scientific Reports حدود 1.1 میلیارد نفر در سراسر جهان به خاطر کمبود مواد غذایی در معرض کمبود “روی” هستند.

با این حال، سه دلیل اصلی برای کمبود “روی” وجود دارد:
1.نبود مقدار کافی در رژیم غذایی
2.از دست دادن مقدار زیاد “روی” از بدن، مانند جذب ضعیف آن
3.بیماری های مزمن زیر:
اعتیاد به الکل
سرطان
بیماری سلیاک
اسهال مزمن
بیماری مزمن کلیوی
بیماری مزمن کبدی
بیماری کرون
دیابت
اختلال در پانکراس
گلبول های قرمز داسی شکل
کولیت اولسراتیو
همچنین گیاه خواران و نیز افراد سالخورده در معرض خطر کمبود “روی” قرار دارند.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *