بیماری مارزادی قلبی؛ افزایش اتفاقی گلوکز خون در مادر باردار

تاریخ ارسال:2018-01-10

بیماری مارزادی قلبی؛ افزایش اتفاقی گلوکز خون در مادر باردار

پژوهشگران می گویند:  زنان غیر دیابتی با مقادیر بالاتر گلوکز در خون در ابتدای بارداری احتمال بیشتری دارد که نوزادان آن ها مبتلا به بیماری های قلبی مادرزادی شوند. به دیگر سخن, در زنان بدون دیابت, افزایش تصادفی گلوکز پلاسما به طور مستقیم با افزایش خطر ابتلا به بیماری های مادرزادی قلبی در نوزادان ارتباط دارد.

علاوه بر این، اندازه گیری های گلوکز در دوران اولیه بارداری پیش بینی کننده بهتری برای بیماری های مادرزادی قلبی نوزادان در مقایسه با تست تحمل گلوکز 1 ساعته می باشد که معمولا در اواخرماه ششم بارداری انجام می شود.

این یافته ها نشان می دهد خطر ابتلا به بیماری های قلبی مادرزادی در جنین مادران مبتلا به دیابت به جای مقادیر بلند مدت گلوکز یا سطح انسولین پلاسما  است به تغییرات بیشتر در سطوح گلوکز خون نسبت داده شود.

امی هله(Emmi I.T. Helle, PhD)؛ دکترای دانشگاه استنفورد کالیفرنیا و همکارانش این مقاله را در مجله Journal of Pediatrics گزارش نموده اند.

https://www.medpagetoday.com/obgyn/pregnancy/69946

مراقب قلب کودک خود باشید!

دیدگاهتان را بنویسید